BROWS ON FLEEK

Mijn vierde en (voorlopig) de laatste certificaat in the pocket: HD BROW SCULPTING. Wat ben ik hier trots op, want mooie wenkbrauwen zijn hot! En eindelijk kan ik deze unieke techniek toepassen in de praktijk. Deze intensieve training heb ik overigens ook gevolgd bij Perfect Eyelash.

HD Brow, oftewel 3D wenkbrauwen. Een prachtige aanvulling voor mijn wimperstudio. Bij HD Brow staan de wenkbrauwen een uur lang in de spotlights. Wat je kan verwachten gedurende de behandeling is o.a.: wenkbrauwstyling, waxing, tint en het sculpting. Sculpting is een mengsel van heldere vloeibare gels en poeder: blond, lichtbruin, donkerbruin etc. Hiermee creëer je het 3D effect in de wenkbrauwen, je maakt ze voller tussen de natuurlijke haartje door en daar waar je haartjes mist. Ideaal! 2 tot 3 weken geen omkijk meer naar je wenkbrauwen, heerlijk toch?! En daarbij, na 24u kan je er alles mee: zwemmen, slapen, zweten en douchen.

18 januari heb ik deze techniek op mijn eigen wenkbrauwen toegepast. Eindelijk een behandeling die je ook bij jezelf kan uitvoeren, met wimperextensions en een Lash Lift gaat dit helaas niet. Maar goed, terug naar de HD Brow treatment. Het begin is lastig bij jezelf, maar al gauw heb je door hoe je het beste te werk kan gaan. Het verven was meer het spannendste gedeelte, dit was namelijk de eerste keer ooit dat ik mijn wenkbrauwen zou verven. Het resultaat was perfect en relaxed ging ik verder met de laatste fase van de behandeling: sculpten tot ik mijn wenkbrauwen vol genoeg vond. Ik was precies op tijd klaar met de HD Brow behandeling en kon gauw door naar het schoolplein om m’n kids op te halen. Toch ietsjes nerveus liep ik het schoolplein op, nergens voor nodig. De reacties op m’n HD Brows waren lief, leuk en positief!

De wimperextensions maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet.
Het fijne aan zowel wimperextensions en HD Brow is dat je niet meer urenlang voor die spiegel staat en in de ochtenden snel klaar bent met opmaken. Geen wenkbrauwpotlood of mascara meer nodig. Makkelijk, tijdrovend en absoluut de moeite waard!

Wil je ook HD Brows? De kosten van deze geweldige behandeling zijn € 30,-. De eerste 25 klanten die deze behandeling boeken ontvangen een gratis goodiebag t.w.v.  15,-.

(geldig vanaf 25-01-2018 t/m 28-02-2018).

Klik hier om een afspraak te maken voor HD Brows

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates