Wenkbrauwstyling

De behandeling

Wenkbrauwen maken jou uniek. De wenkbrauwen vormen het gezicht en uitstraling. Vind je het lastig om jouw wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen? Dan is deze behandeling de juiste keus. Als jouw wenkbrauwen in shape zijn, straal je meer zelfvertrouwen uit!

Voordelen

  •  4 tot 6 weken resultaat
  • geen wenkbrauwmake-up nodig
  • vakantie/zwembad proof!
  • Geschikt voor elke leeftijd
  • Geschikt voor alle huidtype

Werkwijze

De behandeling duurt 45 a 60 minuten inclusief een intakegesprek. Er wordt gekeken naar het gezicht en het model van de wenkbrauwen. Op basis hiervan wordt het advies besproken. 

Vervolgens wordt er aan de hand van het gezicht gemeten hoe jouw wenkbrauwen theoretisch horen te lopen. Dit wordt gedaan zodat het nooit onnatuurlijk oogt. Houd er rekening mee dat wenkbrauwen nooit gelijk zijn. Wenkbrauwen zijn nu eenmaal zusjes zijn en geen tweeling!

Doordat de wenkbrauwen geharst worden krijg je een strakker resultaat dan andere ontharingstechnieken. De hars die gebruikt wordt is speciaal voor de gevoelige huid. Toch is uitslag of een wondje nooit uitgesloten. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld medicijngebruik of een peeling. 

Ongewenste haartjes worden verwijderd met een pincet. Er zal nooit teveel worden geëpileerd: ‘less is more’.

Door de wenkbrauwen te verven maak je het plaatje af. We bespreken welke tint(en) het beste bij jou gezicht past. Na het verven worden de wenkbrauwen in vorm geborsteld en eventueel bijgeknipt.

De behandeling word afgesloten met persoonlijk make-up advies. Met de juiste wenkbrauwproducten kan je thuis ook zelf aan de slag kunt voor hetzelfde resultaat.

Advies

De wenkbrauwcyclus is 4-6 weken. De haartjes die 3 weken geleden eruit zijn geplukt, komen in week 4 tot 6 weer terug. Het advies is daarom om elke 4-6 weken jouw wenkbrauwen bij te laten werken, dit zorgt voor het beste resultaat.

Nazorg

  • Na een waxbehandeling 24 uur geen sauna, zonnebank en scrub!
  • Raak de huid rondom wenkbrauwen niet aan om puistjes te voorkomen.
  • Gebruik zo min mogelijk water te gebruiken rondom de wenkbrauwen als ze geverfd zijn.
  • Vermijd huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laat de henna & wenkbrauwverf eerder vervagen.

Henna of wenkbrauwverf

Er zit verschil tussen de wenkbrauwen verven met henna of wenkbrauwverf. Wenkbrauwen verven met henna is een prachtige aanvulling op je behandeling om de wenkbrauwen nog voller te laten ogen en op vullen daar waar geen haartjes zijn. Dit komt omdat henna ook de huid mee verft.

De henna die gebruikt wordt is van het merk Glance, 100% natuurlijk, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.

Met wenkbrauwverf worden de wenkbrauwen en donshaartjes geverfd. Zo lijken de wenkbrauwen op een subtiele manier direct een stuk voller. De hiervoor gebruikte wenkbrauwverf is diep gepigmenteerd van het merk Browcode.

Resultaat

Wenkbrauwverf blijft tot 5 dagen op de huid en 4-5 weken op de wenkbrauwhaartjes. De henna blijft tot 14 dagen zichtbaar op de huid en tot 5-6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Bekijk ook de voor- en na foto’s van klanten die je al voor gingen!

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK

Kies een dag en tijd wanneer het jou uitkomt!