Wenkbrauwstyling

foto Brow HD

De wenkbrauwstudio van STUDIO iLASH is gespecialiseerd in wenkbrauwstyling. Vind je het lastig om jouw wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen? Dan is deze behandeling de juiste keus.

Voordat wij aan de slag gaan, kijken we altijd eerst samen wat bij jou past en wat jij belangrijk vindt. Er wordt gekeken naar jouw gezichtsvorm en de vorm van de wenkbrauwen. Hierna start het behandelplan om de passende wenkbrauwen te creëren.

Met wenkbrauwverf worden de wenkbrauwen en donshaartjes geverfd. Zo lijken de wenkbrauwen op een subtiele manier direct een stuk voller. Wenkbrauwverf blijft tot 7 dagen op de huid en tot 4 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Henna Wenkbrauwen

Wil je echte power brows? Heb je weinig wenkbrauwen van jezelf of mis je stukken in de wenkbrauwen? Dan is henna de oplossing! Wenkbrauwen verven met henna is een prachtige aanvulling op je behandeling om de wenkbrauwen nog voller te laten ogen en op vullen daar waar geen haartjes zijn. Dit komt omdat je met henna ook de huid mee verft. De henna blijft tot 14 dagen zichtbaar op de huid en tot 5/6 weken op de haartjes.

Wenkbrauwen zijn nooit gelijk, uiteraard brengen we jouw wenkbrauwen zoveel mogelijk in balans met elkaar en je gezicht. Wenkbrauwen zijn nu eenmaal zusjes zijn en geen tweeling!

Behandelplan wenkbrauwstyling

  • Shapen: De perfecte wenkbrauwen wordt d.m.v. speciale meetpunten afgetekend op je gezicht. Vanuit hier krijgen de wenkbrauwen de passende vorm.
  • Trimmen: Om borstelige wenkbrauwen te temmen knippen we lange haartjes wat korter. De vorm van je wenkbrauwen verandert hier niet door. De wenkbrauwen worden hierdoor beter zichtbaar en meer gedefinieerd.
  • Waxen: De wenkbrauwen worden met milde hars gewaxt. Doordat de donshaartjes rondom de wenkbrauwen worden verwijderd krijg je een strak resultaat en de gewenste vorm.
  • Tweezen: Met een pincet halen we de allerkleinste en laatste haartjes tot in de kleinste detail weg.
  • Verven: Nadat de wenkbrauwen de juiste vorm hebben worden deze geverfd. We verven de kleinste en lichtste haartjes zodat je mooie, volle wenkbrauwen krijgt. Er kan gekozen worden voor wenkbrauwverf of henna. Aan jouw de keus.
  • Finishing Touch: De wenkbrauwen worden in model gestyled met evt. wenkbrauw make-up. Het resultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen.

Nazorg: Het is belangrijk dat je de avond na de wenkbrauwbehandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Het beste is om zo min mogelijk water te gebruiken. Huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laat de henna & wenkbrauwverf eerder vervagen. Vermijd met henna wenkbrauwen zoveel mogelijk de zonnebank en sauna. 

Maak direct online een afspraak!

Lekker snel en makkelijk.