Powder Brows

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt er zorgvuldig een intake afgenomen met daarin jouw wensen. We bespreken wat je kan verwachten en vooral wat je niet kan verwachten van de Powder Brows. Vervolgens start de behandeling met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze in topvorm zitten zodra we van start gaan met de permanente make-up.

Hierna begint het afmeten en aftekenen van je wenkbrauwen, dit wordt zorgvuldig gedaan en de tijd voor genomen. De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende crème. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. De naald zit in een pen, met deze tool creëer je een natuurlijk poeder effect. Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 2 uur.

 

Werkwijze

Een Powder Brow behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar de wensen en mogelijkheden worden besproken. Hierna worden de wenkbrauwen afgetekend en starten het pigmenteren. Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Resultaat

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is van belang dat je de nazorginstructies opvolgt voor het behoud van je Powder Brows. Het kan per huid verschillen hoelang het mooi blijft.

Ga je vaak naar de zonnebank of op vakantie? Dan is het proces op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder Brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Nazorg

Als de Powder Brows net gezet zijn is dit vergelijkbaar met een schaafwond. Nalatigheid bij de verzorging en hygiënische kunnen infecties en littekenweefsel veroorzaken. Dit kan leiden tot minder effect dan verwacht. Als je de wenkbrauwen goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de behandelde huid genezen is.

Tijdens het zetten van permanente make-up komt de huid open te staan, waardoor er een wond ontstaat. Als je de Powder Brows goed verzorgt, duurt het twee – zes weken tot de behandelde huid genezen is. Je mag met een permanente make-up wel douchen.

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de wenkbrauwen. Om de Powder Brows behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen voor een mooi resultaat dien je de instructies op te volgen die schriftelijk word meegegeven.

Voordelen

♡ NATUURLIJK POEDEREFFECT

♡ GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN

♡ GEEN LITTEKENS/ BESCHADIGINGEN

♡ UIT BED STAPPEN MÉT WENKBRAUWEN

♡ MINIMALE ROODHEID/ZWELLING

♡ GEEN KALE PLEKKEN IN DE WENKBRAUW

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK

Kies een dag en tijd wanneer het jou uitkomt!