Over STUDIO iLASH

Welkom! Mijn naam is Ancheny, eigenaresse en het gezicht achter STUDIO iLASH. STUDIO iLASH is een wimper & wenkbrauwsalon voor vrouwen en mannen. 

Gespecialiseerd

Mijn passie voor wimpers is ontstaan nadat ik zelf met wimperextensions in aanraking kwam. Het is ik één woord: ‘geweldig!’ Ik vind het een geweldige uitvinding, omdat je hiermee echt ‘easy mornings’ hebt. Niet meer urenlang voor de spiegel staan voor make-up. Verademend toch? En vooral tijdrovend.

Mijn enthousiasme voor wimperextensions begon te groeien en ik wilde dit met iedereen delen. Dus besloot ik om als wimperspecialist aan de slag te gaan. Hiervoor heb ik de nodige cursussen gevolgd bij Perfect Eyelash in Harderwijk.

De specialisatie in wenkbrauwen kwam niet veel later en is absoluut een geweldige aanvulling op de wimperbehandelingen. De cursus voor allround wenkbrauwdesigner heb ik bij The Browdoctor in Spijkenisse afgerond. De brow masterclass van top wenkbrauwstyliste Melanie Marris uit Australië bracht mijn vaardigheden naar een hoger niveau.

30 oktober 2017 heb ik mijn eigen bedrijf officieel gemaakt. Mijn doel is om jullie beauty routine zo makkelijk mogelijk te maken!

Persoonlijk & Perfectie

STUDIO iLASH is een verlengstuk van mijzelf. Het is een knusse, professionele salon gevestigd aan huis. Voor mij is het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en eerlijk advies krijgen. Een stukje persoonlijke aandacht lijkt mij meer dan vanzelfsprekend.

Ik doe niets liever dan mensen zich nog mooier en zelfverzekerder te laten voelen. De allermooiste oogopslag en glimlach waarmee klanten de salon verlaten, is waar ik trots op ben. Ik ben een perfectionist en werk zeer zorgvuldig. Deze werkwijze zorgt voor langdurig plezier van wimpers en wenkbrauwen. Terwijl jij heerlijk ontspannen ligt, creëer ik de passende look.

Mijn werk

Je ben van harte welkom in mijn salon, maar ook via de website, e-mail en social media kun je terecht voor vragen en/of opmerkingen. Ik doe altijd mijn uiterste best om snel te reageren. Het lijkt mij erg leuk om kennis te maken!

Volg je mij al op Facebook & Instagram? Bezoek mijn één van de accounts voor mijn meest recente werk.

Maak nu een afspraak!