De kennismaking

Daar gaan we dan, met m’n eerste blog live. Ontzettend spannend! In mijn blogs hou ik jullie op de hoogte houden van alle news & facts op wimpergebied en beauty.

Maar eerst gaan we kennismaken, mijn naam is Ancheny en dit jaar ben ik 30 geworden. Samen met mijn man hebben wij twee zonen. Vanaf mijn zeventiende heb ik eigenlijk altijd een kantoorbaan gehad, elke dag hetzelfde mooi strak in pak, want zo ging dat in de bankwereld. Dit jaar ging de knop om! Het werd tijd voor iets nieuws…wimperextensions.

Wimperextensions zijn inmiddels net zo ‘ingeburgerd’ als shellacnagels. Onderdeel van je vaste beautydag. Tenminste, zo zag ik dit in 2014 toen ik mijn eerste set wimperextensions had. Ik koos voor de classic One By one: elk natuurlijk wimperhaartje die opgevuld wordt met een wimperextension gemaakt van zijde, lichtgewicht en absoluut niet schadelijk voor het oog met een gemiddelde houdbaarheid van 3 weken. Een tikkeltje nerveus, maar daar ging ik dan naar mijn eerste wimperextensionbehandeling. Deze twee uur durende behandeling zag er als volgt uit: liggen, onder wimpers afgetaped, ogen dicht, relaxen, kletsen met de wimperstyliste en de twee uurtjes waren alweer voorbij. Het moment was daar, ik mocht mijn ogen open doen nadat de tape van m’n onder wimpers werd gehaald (even een minder gevoel, maar wie mooi wilt zijn he.) Zie de foto hiernaast van mijn eerste set wimperextensions.

Ik was om en wil niet meer zonder wimperextensions. Het geeft echt een WOW effect. Geen make-up stress in de ochtenden, geen gedoe met mascara of eyeliner. Wimperextensions maakt dit allemaal overbodig en je loopt er zonder enige moeite als een natural beauty bij. Je ogen met lange, volle wimpers. Je ogen lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wilt dat nou niet?!

De fase van ‘vlinders in m’n buik’ voor wimperextensions werd al gauw omgezet in liefde en passie. Zo mooi als ik mij voel, zo wil ik dit gevoel doorgeven aan iedereen. De wimperbusiness is enorm groeiende en de concurrentie is aanwezig, maar dat weerhoud mij er niet van om de stap als wimperstyliste verder uit te breiden.

Als ik iets doe, doe ik het goed is één van m’n statements. Dus heb ik dit jaar drie intensieve trainingen gevolgd bij de enige echte wimpergoeroe in Nederland. Het voorbeeld voor alle wimperstylisten, Set Moosavi van Perfecte Wimpers en haar team. In mijn studio bied ik mijn klanten inmiddels nu deze behandelingen aan: Classic One By One wimperextensions, Russian Volume extensions en de Lash Lift (wimperlift). Binnenkort meer nieuws over een nieuwe behandeling bij STUDIO iLASH: Spa Lash Botox, dus houd de website & blog goed in de gaten!

Ik sluit de blog af met een interessante fact en wens jullie hierna nog veel leesplezier toe: 
‘87,5% van de vrouwen voelt zich mooier met Wimperextensions’ (bron: beautyspot.nl)

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates