Spa Lash Botox

Nu ook al botox voor wimpers…het klinkt eerlijk gezegd een beetje eng. Als ik denk aan botox, denk ik aan die angstaanjagende lange spuitjes. Dit is gelukkig helemaal NIET het geval! Ik hoor jullie denken: ‘wat is Lash Botox en hoe ziet zo’n behandeling eruit?’ No worries, in deze blog vertel ik jullie alles over Lash Botox.

Lash Botox is een luxe, verzorgende revolutionaire vitamine serum voor de wimpers!

Je kunt Lash Botox vergelijken met een diep voedend haarmasker. Lash Botox is een intens rijke voedende masker voor de wimpers met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers. Zie het als een ‘vitamine boost’ te gebruiken na de Lash Lift (wimperlift) of als losse behandeling.

Wat is het verschil tussen Lash Lift (wimperlift) en Lash Botox?
Lash Lift (wimperlift) is bedoeld om de eigen natuurlijk rechte wimpers een mooie sterke krul en lift te geven. Je creëert bij deze behandeling een volume boost. Lash botox is een diep voedende spa treatment, het uitgangspunt van de behandeling is om de natuurlijke wimpers goed en gezond te voeden. Lash Botox zorgt voor een herstellend effect! Tijdens deze behandeling worden de haarschubben open gemaakt om alle unieke ingrediënten van de botox erin te verwerken. De Lash Botox geeft extra voeding aan de wimpers en is enorm rijk aan gezonde vitamines en oliën:

 • 6 Vitaminen (A, B, C, E, F, K)
 • 2 Pro Vitamine (B5, B6)
 • 5 Natuurlijke Oliën (voor voeding, rustgevend, versterking, hydratatie & glans met o.a. zoete amandel, macadamia, argan)
 • Gehydrolyseerde Keratine (herstel en volledige glans)
 • Groentecollageen (vulling, toenemende massa)
 • Hyaluronzuur (hydratatie, herstructurering, ontspanning)
 • Linolzuur (voeding)
 • Glycerine (Plantaardig) (hydratatie, ontspanning & bescherming.)
 • Pantenol (hydratatie, goede werking op de follikel)
 • Het bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde!

Hoelang heeft Lash Botox effect?
Dit hangt af van de groeicyclus van de eigen natuurlijke wimpers. Als uw wimpers snel groeien, dan wordt het effect van de botox ook minder. De botox groeit eruit naarmate de wimpers groeien. Daarom wordt geadviseerd om de Spa Lash Botox treatment om de 2 weken te herhalen om het maximale gewenste effect te behouden.

Interesting to know:

 • Lash Botox in combinatie met een wimperlift & verven heeft als eindresultaat: 30% langere wimpers die mooi diepzwart en gekruld zijn’
 • De ontwikkelaar van Lash Botox beweert dat de wimpers met maar liefst 20% dikker worden na gebruik van de Lash Botox in kuurverband. Lash Botox zorgt voor goede, gezonde wimpers gevoed van binnenuit (Bron: noblelashes).

  Lieve lashlovers, het goed en gezond verzorgen van de wimpers wordt te snel vergeten. Laat dit verleden tijd zijn en geef je wimpers ook de nodige zorg en liefde met beetje hulp van Lash Botox. De behandeling duurt gemiddeld 25 minuten en is binnenkort te boeken bij STUDIO iLASH. Blijf de ontwikkelingen volgen op social media en houd de website goed in de gaten.
  Ik zeg: ‘Bring on the BOTOX!’

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates