Wallen of donkere oogkringen

Wie kent dat niet..het gevoel dat je lekker geslapen hebt en je fit opstaat, maar toch de vraag krijgt van anderen: ‘Gaat het wel goed met je? Je ziet er moe uit! Of ben je ziek?’. Helaas hoor ik zelf ook deze vragen regelmatig voorbij komen. Het gevoel dat je je goed voelt wordt direct naar beneden gehaald. Als je dit dagelijks te horen krijgt, kan ik mij voorstellen dat je hiervan behoorlijk onzeker word. Gelukkig kun je de wallen of donkere oogkringen wegwerken of camoufleren met deze oogmasker: Crystal Collagen Gold Powder.

Sprankelende ogen spreken meer dan honderd woorden. Dit innovatieve oogmasker zorgt er voor dat je ogen zullen schitteren en er mooi uitzien. Het masker bevat zuivere koude ingrediënten die de huid onder de ogen hydrateert en voedt. Dit masker kan effectief zijn op chronische vermoeidheid en vermindert de vorming van fijne lijntjes, rimpels en kraaien pootjes rondom de ogen, het minimaliseert wallen en donkere kringen. Het masker stimuleert de bloedcirculatie rond de ogen en verbetert de elasticiteit waardoor je een jeugdige en stralende uitstraling krijgt.

Het werkt heel simpel:

1. Was je gezicht en de ogen met warm water
2. Open de verpakking en plaats het masker onder de ogen
3. Laat het masker zitten voor 15 – 20 minuten
4. Verwijder het masker en schoon met water
5. Dit masker kan gebruikt worden op alle huidtype en de beste tijd om dit oogmasker te gebruiken is voor het slapen gaan of tijdens de rust.

Let op:

  • Voor uitwendig gebruik tot maximaal 5 keer. Hierna is collageen werking eruit.
  • Gebruik het masker niet op een door de zon ernstig verbrande huid.
  • Gebruik niet bij een overgevoelige huid.
  • Stop gebruik bij irritaties.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

De Crystal Collagen Gold Powder is vanaf nu te verkrijgen voor een zeer betaalbare prijs van € 4,95 per stuk bij STUDIO iLASH. Shine like a diamond!

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates