Bloggen met Joyce bij STUDIO iLASH

‘Talentvolle blogger Joyce wilde met haar eigen ogen zien hoe haar vriendin Robin een wimperlift onderging bij STUDIO iLASH. Lees hieronder wat haar ondervindingen waren. Lees haar blog en volg bloggenmetjoyce.nl. Veel leesplezier lieve volgers, X Ancheny’

 

Blog #15 lashlift
Say what?

Er werd mij gevraagd of een wimperlift niet wat voor mij is. Volmondig zei ik nee. Want ik heb al volle wimpers van mijzelf, wat kan een wimperlift daar nog meer van maken? Robin was wel geïnteresseerd. Dus we hebben toch maar een afspraak gemaakt. Omdat ik stiekem toch wat nieuwsgierig was geworden ben ik meegegaan. Ook omdat we de eigenaar van Studio iLash kennen was ik nieuwsgierig hoe ze te werk ging.

Zo een behandeling duurt ongeveer drie kwartier, dus zorg dat je van te voren naar de wc bent geweest, want je ogen worden zo goed als afgeplakt, dus je kan niet tussendoor even opstaan.

Robin ging liggen en Ancheny vertelde in het kort wat ze ging doen. Je onderwimpers en ‘wallen’ (voor de gene die deze hebben, Robin dus, ik ook) worden afgeplakt. Wat overigens ook gelijk weer goed is voor je wallen. Daarna gaat ze je wimpers meten, om te voorkomen dat ze doorkrullen.

Daarna plakt ze siliconen shields op je oogleden net tegen je wimpers aan. Dan strijkt ze alle wimpers tegen deze shields aan en zorgt dat ze netjes tegen de shields aan zitten. Vervolgens gaat lotion nummer 1 erop. Deze moet 6 minuten intrekken. Na die 6 minuten haalt ze de lotion er weer af en gaat er een tweede lotion op. Deze moet 4 minuten intrekken en dan wordt ook deze lotion er weer afgehaald. En dan is het een kwestie van schoonmaken met water, alle shields en plakkertjes er voorzichtig weer afhalen en dan is het klaar. Een tip is wel, zorg dat je van te voren gedoucht hebt, want het beste is om je wimpers 24 uur niet nat te maken, zodat ze goed kunnen vormen.

 

In principe, een beetje afhankelijk van de kleur van je wimpers, hoef je na deze behandeling geen mascara op. Mocht je hele lichte wimpers hebben kan je deze altijd laten verven. Deze lashlift kost 40 euro, wil je ze gelijk laten verven dan kost het 45 euro. Ik kan natuurlijk in niemands portemonnee kijken, maar ik vind het reuze meevallen. Het resultaat van je wimpers blijven ongeveer 6 weken mooi. Wij zijn nu 3 weken verder en het resultaat mag er nog steeds zijn!

Drie weken later zonder mascara

In het begin was ik dus best sceptisch over deze lift. Maar nu ik het resultaat zo zie ben ik echt van gedachte veranderd. Nooit geweten dat je zoveel met je wimpers kan.

Even alle behandelingen op een rijtje:

Wimperextensions classic €55,-
Wimperextensions volume €70,-
Lashlift €40,-
Lashlift incl. verven €45,-
Lash botox + 15 min. hoofdmassage €20,-
Brows shapen (incl. epileren, waxen, verven) €15,-
Verven wimpers €10,-

Benieuwd wat het allemaal inhoudt? Neem gerust even een kijkje op www.studioilash.nl. Nu ik deze site zo aan het typen was ben ik gelijk zelf ook even gaan kijken. Ook heel leuk om te weten, je kan ook cadeaubonnen kopen. Een leuk verjaardagscadeau dus!

Volg studio iLash ook op instagram, zo word je ook op de hoogte gehouden van eventuele aanbiedingen of acties.

Oke, genoeg reclame gemaakt.

Bloggen met Joyce        

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates