De Jade Roller

Workout voor je gezicht.

Er zijn veel dingen belangrijk voor een vrouw als het gaat om onze huid. Ik merk aan mijzelf als dertig plusser dat ik huidverzorging met de dag belangrijker ga vinden. De gesprekken die ik met mijn klanten heb gaan vaak ons beauty routine.  En waar het eigenlijk altijd op neer komt is, dat wij vrouwen een jonge, frisse en stralende huid hoog op ons lijstje hebben staan. Wanneer jouw gezicht straalt voel je je zelfverzekerd. In deze blog geef ik jou dé nummer #1 tip als het gaat om huidverjonging en ultieme ontspanning!

Herkenbaar…?

Een puffy dof gezicht of wallen onder je ogen. Je huid voelt niet meer zacht aan en mist je strakke huid. Let´s put the glow back into your face!

De Jade Roller

De Jade Roller is een oud schoonheidsgeheim die oorspronkelijk uit Azië komt en eeuwenlang gebruikt werd door keizerinnen als natuurlijk hulpmiddel voor verzorging. De edelsteen Jade Roller is een echte must have voor jou kostbare huid. Get your face in shape!

Ontspan & Geniet

We gebruiken elke dag onze gezichtsspieren. Je gezicht krijgt bijna nooit de rust die het verdient, door alleen al te lachen gebruik je 20 gezichtspieren. Ervaar je stress dan zijn je spieren erg gespannen. Met de Jade Roller is een gezichtsmassage heerlijk om je spieren te laten ontspannen. Je voorkomt hiermee dat de spanning in de spieren op den duur rimpels zullen vormen.

Kortom, een gezichtsmassage is niet alleen relaxed voor je geest, maar werkt ook preventief tegen rimpels en fijne lijntjes. De natuurlijke koelte van de steen kalmeert de huid en stimuleert de bloedcirculatie. De gezichtsroller vermindert zwellingen (wallen) onder de ogen en maakt de huid elastisch en glanzend. Tip! Gebruik de Jade Roller over je huidverzorgingsproduct, dit versterkt de werking van het product waardoor het nog beter de huid intrekt.

Voordelen van een gezichtsmassage

De huid krijgt een jonge en frisse uitstraling. De Jade roller heeft een stimulerende werking op het collageen gehalte van de huid. Collageen is belangrijk voor het herstellen en vernieuwen van je huidcellen. Dit is onmisbaar als je wilt werken aan huidverjonging.

De kracht van de edelsteen

Niet iedereen gelooft in de helende werking van edelstenen, dus misschien is het volgende stukje totaal niet jouw ding en veel te zweverig allemaal. Skip deze alinea dan vooral en ga meteen door naar het volgende hoofdstuk. Zelf geloof ik echter wél in de geneeskrachtige werking van edelstenen. Niet zo extreem, maar ik ben ervan overtuigd dat sommige stenen je kunnen voorzien van extra kracht, rust of zelfvertrouwen Misschien zit dit dan compleet tussen je oren, maar een placebo-effect moet je zeker niet onderschatten.

Over de Jade steen wordt gezegd dat de energie in de steen je tot rust brengt en het evenwicht herstelt. De steen heeft een natuurlijke, unieke kleur met uitzonderlijke eigenschappen. Ideaal voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

De belangrijkste voordelen op een rij

  1. Vermindert wallen en zwellingen in het gezicht.
  2. Geeft de huid een egale tint
  3. Laat huidverzorgingsproducten beter opnemen in de huid.
  4. Rimpels en poriën verminderen.
  5. Stimuleert de collageen productie.
  6. Ontspant de gezichtsspieren en huid.
  7. Verbetert de bloedsomloop in het gezicht.
  8. Afvalstoffen worden uit de huid gefilterd.

Hoe gebruik je de Jade Roller?

Leg de Jade Roller voor gebruik in koelkast of vriezer. Als de roller koud is geef je jezelf een verkoelende gezichtsmassage. De verkoeling zorgt voor vermindering van zwelling rondom de ogen. Maak voor het gebruik van de gezichtsroller je gezicht goed schoon. Je gaat lekker fris aan de slag zonder dat je bacteriën achterlaat. Dit zorgt namelijk voor onzuiverheden. Reinig de roller altijd achteraf met lauwwarm water en zeep.

Waar te koop?

In de webshop van STUDIO iLASH kun je de Jade Rollers online te bestellen, kan je niet zo lang wachten? In de salon zijn deze beauty’s direct te verkrijgen.

Wat vinden jullie van deze gezichtsrollers, is het iets voor jou?

Tot de volgende keer! Liefs Ancheny


		

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates