DIY Soap Brows

Soap Brows, ooit van gehoord? Iets met zeep hoor ik je denken? Het idee achter Soap Brows was voor mij ook vrij nieuw ondanks dat het al enige tijd bestaat. Het concept trok wel mijn aandacht, want volle wenkbrauwen met een blokje zeep. Hoe dan en hoelang blijven de haartjes mooi omhoog? Tijd voor de proef op de som!

In deze blog vind je een low budget DIY van Soap Brows als alternatief van een kleurloze wenkbrauwgel.

Soap Brows als product

Tegenwoordig heb je talloze wenkbrauwtools en gels om de haartjes mooi omhoog te krijgen voor mooie fluffy brows. Soaps Brows kan je ook als product aanschaffen, de prijs varieert tussen €0,97 – €15,95. Hier zie je de klant en klare versie van Soap Brows.


Zeepie

Met een gewoon blokje zeep kun je hetzelfde effect bereiken als met een wenkbrauwgel. Deze manier is een goedkope en effectieve manier voor volle wenkbrauwen. Kies hiervoor een willekeurig blok zeep, het liefst met glycerine erin. Voor gemiddeld €1,50 is een blok zeep te verkrijgen bij de drogist. Verder heb je nodig: een schoon mascaraborsteltje en water. Een mascaraborstel schaf je voor €3,50 aan bij de HEMA. Mocht dit niet lukken kan je altijd een beroep op mij doen en krijg je een gratis borsteltje mee naar huis in de salon van STUDIO iLASH. Met €5,00 ben je klaar voor dagelijkse volle wenkbrauwen voor een lange periode!

Wat is de bedoeling?

Het idee achter Soap Brows is dat je de wenkbrauwen invult met zeep, waardoor ze voller lijken. Alsof het veertjes zijn. De zeep stijft de haartjes op waardoor ze dus fris rechtop blijven staan, of in welke model jij ze borstelt. Tijdens het aanbrengen is de zeep een beetje glinsterend zichtbaar. Na ongeveer 5-10 minuten is er niets meer te zien van zeepresten.

Tip! Gebruik deze DIY alleen als je geen wenkbrauwmake-up of wenkbrauwverf gebruikt. Anders sop je de kleur eraf en dat is zonde.

DIY Soap brows

Stap 1: Maak je borsteltje nat met water of smeer met je vingertoppen wat water over het blokje zeep.

Stap 2: Veeg een paar keer met de mascaraborstel over het zeepje en haal deze vervolgens door je wenkbrauwen in de vorm naar jouw stijl.

Op mijn Instagram is de instructievideo, before & after te zien mocht je dit leuk vinden te bekijken. Ik ben benieuwd of Soap Brows ook iets voor jou is. Voor mij werkt het in ieder geval goed genoeg! Geen uitgedroogde haartjes, het voelt niet al te hard aan en het resultaat hield bij mij zo’n 6 à 7 uur stand.

‘Easy does it! Cheap & Simple.’

X Ancheny

 

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates