Een groene duurzame TIP!

Met deze super zachte wasbare make-up remover pads, gemaakt uit microvezels heb geen reinigingsproduct nodig. Dit kan wel, maar enkel water kan al voldoende zijn. De wasbare make-up pads zijn duurzaam voor het milieu en gaan heel lang mee. Nieuwsgierig naar mijn bevindingen? Lees verder.

Ik heb een hele gevoelige huid, om deze reden gebruik ik geen wegwerp wattenschijfjes. Voor mijn huid is het gebruiken van wattenschijfjes net schuurpapier langs mijn gezicht. Een washand werkt ook helaas te grof. Mijn ogen raken geïrriteerd en worden rood door het wrijven.

Toen ontdekte ik de make-up remover pads! Deze set van 6 stuks XL make-up remover pads kost € 22,95 en ontvang je in 6 verschillende kleuren. Per stuk kost één pad dus € 3,82. Een goede prijs in verhouding tot kwaliteit en duurzaamheid. De set wordt geleverd in een handig netje, tevens ook te gebruiken als een waszak. De ongebruikte pads kun je in het netje bewaren.

Deze beauty item staat erg leuk op je make-up tafel of in de badkamer. Een pad past mooi in de hand en heeft een diameter van 12 cm.

Duurzaam & Voordelig:

 • vervanging van wegwerp wattenschijfjes
 • verwijderen de meest hardnekkige make up
 • te gebruiken met alleen water
 • uitwasbaar en herbruikbaar
 • duurzaam voor het milieu
 • gaan super lang mee
 • geschikt voor elke huidtype

De make-up pads doe ik na een aantal keer gebruikt te hebben in de wasmachine. Was de pads op max. 60° en klaar! Weer lekker fris en schoon voor gebruik. Na ongeveer 200 wasbeurten is de pad op en toe aan vervanging.

 

 

 


How to use:

 • Maak de pad vochtig, dit kan met zowel koud als warm water.
 • Verwijder nu met de pad je make up door zachtjes te wrijven.
 • Doe je pad na het reinigen in de was en deze is weer klaar voor gebruik!
 • Draag jij graag veel make up herhaal dan de eerste twee stappen, indien nodig een paar keer.

Tip! Is de pad door de grote hoeveelheid make up erg vies? Behandel de pad voor met water en zeep voor je deze in de wasmachine doet. Gebruik geen wasverzachter, want dit kan de werking van de pad verminderen.

Materiaal:

Gemaakt uit zachte en dikke microvezel (100% polyester).

Ik ben weg van deze pads! Mijn make-up is binnen een paar minuten helemaal verwijderd met als resultaat: een schoon en fris gezicht zonder gebruik van cleansers. Zelfs mijn waterproof mascara krijg ik er makkelijk af zonder geïrriteerde ogen. Voor mij een pluspunt. Mijn conclusie: Een leuke cadeautip voor jezelf of iemand anders!

Gebruik jij al de wasbare make-up remover pads?

X Ancheny

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates