Goede voornemens 2019

Een nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen. De vakantie zit er nu echt op en januari zit alweer bijna op de helft.

Ik vind het heerlijk een nieuw jaar te beginnen met een aantal goede voornemens. Een frisse start, waarbij ik besluit dit jaar het nog beter te willen doen. Natuurlijk weet ik ook wel dat er een redelijke kans is dat ik in februari moet concluderen dat een aantal van deze goede voornemens het nog geen maand gered hebben. Maar toch, de intentie is er.

Goede voornemens

Zoals ik al eerder zei, ik vind het zelf prettig om een nieuw jaar te beginnen met een aantal goede voornemens. Op deze manier kan ik vanuit een bepaalde (positieve) visie naar de toekomst kijken. Het helpt me om richting te geven, maar omdat het voornemens zijn en geen keiharde doelen, ligt de druk niet zo hoog. Voor 2019 heb ik een aantal goede voornemens die zowel betrekking hebben op persoonlijk als zakelijk vlak.

Persoonlijk

Op nummer 1: beter op mijn voeding letten. Het mag gezonder, gevarieerd en meer verantwoord zijn. Minder vaak vlees, meer vis en vegetarische recepten zijn van harte welkom. Ik ga niet zeggen: ‘afvallen of meer bewegen’, want ik hou mezelf voor de gek. Hiervoor ben ik helaas niet consequent genoeg.

Zakelijk

Ook op zakelijk gebied heb ik een aantal goede voornemens. Het eerste jaar van mijn ondernemerschap was als een ontdekkingsreis. Veel succesvolle momenten, maar ook best wel chaotisch te combineren met het thuisfront. De vraag naar wenkbrauwbehandelingen liepen als een speer. Voor 2019 heb ik me voorgenomen meer gestructureerd en planmatig te gaan werken. In 2019 ga ik verder met invulling geven aan mijn missie en visie. Begin februari gaat er een nieuwe fase in voor mijn klanten en mezelf. Keep you posted!

Wil je afspraak maken voor in het nieuwe jaar? Klik hier voor het contactformulier.

Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2019, met veel liefde en mooie momenten!

Hebben jullie nog goede voornemens?

Liefs Ancheny

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates