Groot succes op de Hippiemarkt!

Zondag 8 juli stond STUDIO iLASH op de Hippiemarkt. Ik had er enorm veel zin in, het opzetten verliep vlot en het was een heerlijke zonnige dag. Wel was ik iets nerveus, want het was mijn eerste echte grote evenement waar ik als standhouder mocht staan. Er werden meer dan 30.000 bezoekers verwacht en dat maakt het toch allemaal spannend.

Officieel begon de markt om 14 uur, maar de eerste enthousiaste bezoeker stond al om 13 uur bij de stand voor een wimperlift. Uiteraard ging ik direct aan de slag en vlak daarna volgden meer en ontstond er zelfs een wachtrij voor deze luxe beautybehandeling. Ik wilde niemand teleurstellen, ik kan helaas mezelf niet in tweeën splitsen. Kon het maar op dat moment!

Mijn lieve zusje assisteerde mij en stond alle bezoekers die geïnteresseerd of nieuwsgierig waren te woord. Want veel bezoekers weten niet wat een wimperlift is en juist om deze reden wilde ik deze behandeling uitvoeren, om Lelystad hiermee kennis te laten maken. Dat is aardig gelukt. Nog even heel kort wat een wimperlift precies inhoudt:

– een wimperlift is een korte behandeling waarbij de eigen natuurlijke wimpers gelift worden zonder gebruik te maken van wimperextensions.

– het omhoog liften werkt d.m.v. siliconen pads en speciaal ontwikkelde lotions (dierproefvrij, niet schadelijk, vrij van parabenen, siliconen en sulfaten).

– Zichtbaar resultaat van 6 tot 8 weken waarbij mascara en de wimperkrultang voorlopig de kast in kunnen.

Ik heb deze dag maar liefst 8 klanten blij mogen maken met een wimperlift. En bij sommigen hiervan heb ik de wimpers geverfd, omdat het resultaat anders niet compleet was. Veel vrouwen hebben namelijk niet echte pikzwarte wimpers, er zijn uitzonderingen. Maar over het algemeen adviseer ik voor het beste resultaat tijdens de wimperlift ook direct de wimpers mee te verven. Door het verven van de wimpers versterk je het effect van de wimperlift en daarbij is mascara helemaal overbodig.

Het was hard werken en met 1 plaspauze en een korte break voor een patatje. Ik heb ik aan 1 stuk door gewerkt. Absoluut de moeite waard! De leuke reacties en blije gezichten op het moment dat klanten in de spiegel kijken maakt het het allemaal waard.

Op de foto’s hieronder een kleine terugblik op de Hippiemarkt en uiteraard wat resultaatfoto’s van de wimperlift.

Ik heb enorm genoten en vele gezellige klanten gesproken. Tot volgend jaar!

Liefs Ancheny 🖤


Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates