HET FAVORIETE PRODUCT VAN INFLUENCERS

Marr Grow Oil is het enige Nederlandse, 100% natuurlijke groeiserum voor wimpers en wenkbrauwen. De grow oil is ontwikkeld door Marr Cosmetics. Deze influencers zijn er weg van en ik geef ze geen ongelijk.

GESPOT DOOR INFLUENCERS!

 

Jamie Vaes

Widya Soroya

Zoey Ivory

WAT DOET DIT PRODUCT?

De MARR Grow oil is niet voor niets het bestverkopende product in de salon! Marr Grow oil stimuleert de haargroei van de wimpers en wenkbrauwen. Het serum geeft jou prachtige volle wenkbrauwen en lange wimpers na zes tot acht weken. STUDIO iLASH is in Lelystad het eerste verkooppunt die het serum mag aanbieden, zowel online als offline. Niet alleen mijn klanten zijn fan van de Marr Grow Oil, het product wordt inmiddels ook aangeboden op Bol.com. Marr Grow Oil groeit enorm in populariteit!

WAT MAAKT DIT PRODUCT UNIEK?

Het geheim van de MARR Grow Oil heeft alles te maken met de natuurlijke en pure ingrediënten. Zie hieronder. Alle ingrediënten zijn 100% Cosmos (ORGANIC) gecertificeerd en geproduceerd in Nederland. Als je iets gebruikt dichtbij de ogen, lijkt het mij meer dan vanzelfsprekend als je precies weet wat je gebruikt.

  • Castor Oil
  • Borage Oil
  • Vitamin E
  • Sunflower Oil

Weg met alle chemische middeltjes!

Gebruik de lockdown van nu als rust- en groeifase voor je wimpers en wenkbrauwen. Is deze periode toch nog ergens goed voor. Bij STUDIO iLASH is Marr Grow Oil te verkrijgen voor € 30,00 en via de webshop te bestellen. Alle bestellingen binnen Lelystad worden nu tijdelijk gratis thuisbezorgd!

♡ Ancheny

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates