Het geheim voor langere wimpers?

Wimperserums veroveren steeds meer de harten van vrouwen overal ter wereld. Een absolute must-have voor bij je make-up uitrusting. Toch ervaar ik nog wel wat discussie rondom dit onderwerp, werkt het wel, werkt het niet?? Ik begrijp het wel waarom de reacties zo sceptisch zijn, maar voor mij juist een uitdaging om het tegendeel te bewijzen. Om erachter of een wimperserum werkt zoals beloofd heb ik als wimperstyliste uiteraard zelf ook het serum gebruikt. Ik gebruik nu ruim twee maanden mijn eigen serum: FEG die ik ook mijn klanten aanbied en het werkt! In deze blog lees je  hoe een wimperserum gebruikt, waarom het de moeite waard is en een review van een klant over het gebruik van mijn wimperserum.

Hoe gebruik je het wimperserum?

De bedoeling is om het wimperserum te gebruiken tegen bedtijd. Het aanbrengen is binnen enkele seconden uitgevoerd. Binnen ongeveer twee maanden van regelmatig gebruik van het wimperserum krijgen de wimpers de lengte en dikte.

De applicator van het wimperserum heeft de vorm van een heel dun fijn borsteltje. Met de hulp daarvan moet het serum worden verdeeld over de wimperwortellijnen (de bovenste oogleden). Je brengt het serum aan op dezelfde manier als je eyeliner. Let op! Niet in je oog en zoveel mogelijk dichtbij die wimperwortellijnen. Wat hierbij cruciaal is, is dat de oogleden, samen met het gehele gebied rond de ogen, droog en schoon moeten zijn voor het aanbrengen van het serum. Make-up vrij slapen beveel ik eigenlijk altijd aan. Anders is het mogelijk dat de ingrediënten met voedende stoffen niet intrekken tot in de wimperhaarzakjes.

Een wimperserum dient dus elke dag worden aangebracht, voor het naar bed gaan. Alleen door deze stappen te volgen kan de sleeping beauty verwachten dat de wimpers lang en dik worden zoals nooit tevoren. Lees hieronder een ervaring van een klant, zij gebruikt trouw mijn wimperserum.


Hier volgt een lijst van de 10 meest belangrijke redenen waarom vrouwen besluiten om met het gebruik van wimperserums te beginnen.

  1. Herstellend effect

Een wimperserum is in staat om verzwakte en beschadigde wimpers te versterken. Het maakt ze goed gehydrateerd en gevoed, en volledig geregenereerd, niet alleen op het oppervlak maar ook van binnen. Een goede kwaliteit wimperserum zorgt voor een complexe verbetering binnen een korte periode.

  1. Zakjes verbeteren

Niet zonder reden zijn wimperserums vergezeld met een speciale, dunne applicator. Een serum in de vorm van een eyeliner moet worden aangebracht op jouw wimperlijn zodat het goed kan intrekken in de haarzakjes.

  1. Verbetering in de lengte

Wimpers langer dan ooit – alleen een wimperserum van goede kwaliteit kan dit doen in een korte tijdsperiode. Dit gebeurt doordat actieve ingrediënten in de wimperzakjes trekken en de groei stimuleren. Sterke zakjes zijn in staat om lange en gezonde wimpers te produceren.

  1. Verdikken van de wimperlijn

Sommige wimperzakjes die zich langs de wimperlijn uitstrekken zijn inactief: ze produceren geen wimpers omdat zij niet sterk genoeg zijn. Een wimperserum van goede kwaliteit is in staat om ze te regenereren en – metaforisch gesproken – ‘nieuw leven in te blazen’ in slapende zakjes. Als gevolg worden zij actief, en dit resulteert in de groei van nieuwe wimpers. Het effect is heel bevredigend voor elke vrouw: het is duidelijk dat er meer haartjes groeien. Het wimperserum is ook in staat om de wimperlijn aanzienlijk dikker te maken.

  1. Donker maken van de wimpers

Wimpers hebben vaak lichte puntjes die bijna niet zichtbaar zijn. Het maakt dat ze kleiner lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Wimperserums verhogen niet alleen de groei, maar maken ze ook donkerder, waardoor ze mooier en zichtbaar worden. Dit gunstige kenmerk van een wimperserum zal ook worden gewaardeerd door vrouwen met zeer lichte wimpers, bijna onzichtbaar zonder make-up.

  1. Volumeboost

Dikke wimpers zijn de droom van elke vrouw. Ze zijn er aantrekkelijk uit, ongeacht de tijd van de dag en of de wimpers wel of niet zijn bedekt met mascara. Hierdoor zien de ogen er op elk moment van de dag mooi uit, ook ‘s avonds en in elke situatie. De meerderheid van wimperserumgebruikers waarderen het feit dat zij geen waterproof mascara hoeven te gebruiken wanneer zij naar het strand of het zwembad gaan. Hun wimpers zijn dik en lang genoeg, zelfs zonder mascara.

  1. Gekrulde wimpers

Veel vrouwen geven toe dat stugge, rechte wimpers een probleem voor ze zijn. Ze kunnen niet zonder wimperextensions, welke (helaas) zeer destructieve gevolgen hebben en simpelweg de wimpers afbreken. Een wimperserum zorgt ervoor dat wimpers naar boven krullend groeien. Dit intensiveert het effect van het zogenaamde open oog en vergroot het optisch, en tegelijkertijd definieert het de wimpers nog meer.

  1. Voorkomt wimperverlies

Wimperserums hebben zowel invloed op de wimpers en hun zakjes en verlengen de wimpergroeifase. Dit maakt de wimpers sterker en voorkomt uitvallen. Regelmatig aanbrengen van een wimperserum zorgt voor spectaculaire resultaten en zorgt ervoor dat de wimpers steviger vastzitten. Zodoende vallen de wimpers niet uit, zelfs wanneer je een uiterst invasieve make-up remover gebruikt.

  1. Bescherming tegen onzuiverheden

Wanneer een wimperserum regelmatig wordt aangebracht, zal het ervoor zorgen dat zonnestralen, gifstoffen en grove make-upverwijdering niet langer een bedreiging vormen voor je wimpers. Ze zullen sterk worden en resistent tegen schade, vorst, chloorwater of een sterke mascara zonder voedingsstoffen.

  1. Zorgt ervoor dat jouw gezicht er fris en jong uitziet

Wimperconditioners verbeteren het algehele beeld van de vrouw. Mooie, dikke en gezonde wimpers zorgen ervoor dat het gezicht er frisser uitziet. Dit geeft vertrouwen en verbetert zeker het humeur van elke vrouw.

Succes met uitproberen! X Ancheny

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates