Summerproof

Het is zomer! Perfecte wenkbrauwen ondanks de warmte, een mooie oogopslag zonder mascara en de beste fixatie voor je make-up. In deze blog deel ik mijn beauty geheimen voor een stralende, summerproof look.

SUMMERPROOF WENKBRAUWEN

Door zon, zeewater en het chloor in zwembaden worden je wenkbrauwhaartjes lichter. Daardoor kan het zijn dat je wenkbrauwen minder vol ogen. Het verven van je wenkbrauwen kan dan een uitkomst zijn. Je kunt makkelijker zonder wenkbrauw make-up en dat is ideaal in de zomer. Zeker tijdens de vakantie. Geen gedoe met bijtekenen van de brows!

VERVEN VAN DE WENKBRAUWEN

Bij STUDIO iLASH  kun je ervoor kiezen om de wenkbrauwen te verven met regular verf of henna. De regular verf kleurt echt alleen de haartjes, terwijl henna ook de huid mee verft. Henna is de oplossing om kale plekjes op te vullen met als resultaat: nog vollere, strakkere wenkbrauwen. Een wenkbrauwbehandeling met verven (ongeachte welke verf) duurt gemiddeld 45-60 minuten.

SUMMERPROOF WENKBRAUW MAKE-UP

Wil je toch tijdens je vakantie je wenkbrauwen op een subtiele manier laten opvallen? Gebruik dan de B’Kate Brow Dip. Een waterproof all-in product, die je aanbrengt met schuine wenkbrauw penseel. De Brow Dip is zee- en zweetproof. Je kunt met een gerust hart het water induiken zonder bang te zijn dat alles uitloopt. Met zwemmen adviseer ik de Brow Dip iets zwaarder aan te brengen. Wat ook handig is tussen de verfbeurten door is een Browtint Long Lasting. Dit product heeft het effect van een regular verfbeurt, omdat het alleen de haartjes kleurt. Hiermee creëer je een handomdraai mooie gekleurde wenkbrauwen!

Wenkbrauwbehandeling met verf € 30,00 ; Hennabrows € 32,00 ; B’KATE Brow dip € 23,50 Wenkbrauw penseel € 4,95; Browgel Long Lasting € 17,50

SPREKENDE OGEN

Net als je wenkbrauwhaartjes worden je wimperhaartjes vaak lichter in de zomer. Feit is en blijft: tijdens stranddagen en/of vakantie maak je minder op. Wat je absoluut niet wilt is je kaal voelen. Het verven van je wimpers in een ideale uitkomst. Dit blijft ongeveer 5 weken mooi. Het verven van je wimpers geeft overigens niet hetzelfde effect als mascara. Want van verf worden je wimpers niet voller of langer, maar het zorgt voor een subtiele oogopslag.

WIMPERLIFT

Dat WOW-effect krijg je wel met een wimperlift. De wimperlift zorgt voor optisch langere wimpers, zonder wimperextensions. Dit komt doordat de wimpers worden gekruld vanaf de wimper rand. Een wimperlift blijft tot zes weken zichtbaar. De bovenwimpers worden standaard mee geverfd tijdens de behandeling voor een nog intense volle look. Het is geen must, maar je kunt hierna ook nog mascara gebruiken wil je echt gaan voor een extremer effect! Meer lezen over de wimperlift? Klik hier.

FRISSE HUID

Kun je tijdens een warme zomerdag wel wat verfrissing gebruiken? Gebruik dan een rozenwater mist. Sluit je ogen en spray twee tot drie keer met een rozenwater mist in je gezicht voor een lekker fris gevoel. Ik heb zelf een gevoelige huid en daarom kies ik bewust mijn verzorgingsproducten uit. De biologische rozenwater van Natuq is 100% organic, puur en vrij van parabenen. Dit product bevat geen toevoegingen en is niet getest op dieren. TIP! Rozenwater is ook de perfecte fixatie van je (wenkbrauw) make-up. Spray over je make-up en deze blijft de hele dag goed zitten.

´Dit waren mijn summerproof tips. Heb jij nog leuke toevoegingen, laat het weten in de reacties hieronder. Happy Summer!´

 

X Ancheny

 

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates