Vakantie! Welke wimper & wenkbrauwbehandeling?

Wat heerlijk om vanuit mijn luie vakantiestoel een blog te schrijven.

Deze vakantie was een tikkeltje spannend. Het is namelijk de eerste keer dat we met een caravan op een camping zitten. Mijn eerdere camping ervaring was een complete drama dus ik was een beetje huiverig voor dit nieuwe avontuur.

Tot nu toe gaat het heel goed, het is relaxed, de kinderen vermaken zich goed en het slapen in de caravan met 4 ventilators maakt mijn nachtrust meer dan goed. Tot zover mijn eerste bevindingen met de caravan. Ik hoor jullie denken, ‘wat heeft dit te maken met wimpers en wenkbrauwen? Ik zal het uitleggen.

In principe maakt het mij niet uit waar ik ben, mijn wimpers en wenkbrauwen moeten 9 van de 10 keer on fleek zijn. Lazy Sundays zijn uitzonderingen. De type vakantie bepaalt voor mij de look, mijn vakantie is op een camping.

Campinglifestyle is wat meer losser, haar in een knot en de hele dag in bikini lopen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan meer uit naar een natural look, maar wel easymornings en zwemplezier zonder dat ik mijn wenkbrauwen ‘weg’ zwem.

Voor mijn wimpers koos ik voor deze vakantie mijn favoriete behandeling, een Lashlift.

Waarom? Ik vind het wrijven in mijn ogen gewoon heel lekker en dat gaat niet met wimperextensions. De open blik die je met een lashlift creëert vind ik echt heel gaaf. Met een klein laagje mascara breng je je wimpers naar de next level. Dus deze gaat voor alle zekerheid mee. Door het zwemmen en vaker douchen slijt de wimperverf wat sneller wat ook wel logisch is, dan komt je mascara goed van pas.

‘De ellendige wimperkruller blijft thuis!’

Zoals ik al eerder zei koos ik voor deze vakantie voor een natural look, daarom heb ik mijn wenkbrauwen geverfd met mijn eigen wenkbrauwverf uit de salon van het merk browcode uit Australië. De kleurintensiteit van deze verf is super!

Met wenkbrauwverf worden de wenkbrauwen en donshaartjes geverfd. Zo lijken de wenkbrauwen op een subtiele manier direct een stuk voller. Top voor mijn vakantie!

Ben je met vriendinnen/vrienden op reis en wordt het elke avond stappen is een party/mascaralook het meest passend. En nog steeds easy mornings. Voor deze vakantie zijn wimperextensions en hennawenkbrauwen echt ideaal!

Tijdens vakantie wil je zo min mogelijk make-up gebruiken. Met de hete zon boven je wil je niet dat je make-up van je gezicht afdruipt. Met wimperextensions en hennawenkbrauwen  is make-up minimaal tot bijna niet nodig.

Één en al vakantieplezier!

Conclusie, je type vakantie en de gewenste  look bepalen welke behandelingen je het beste kan kiezen.

♡ natural look —> wimperlift & wenkbrauwstyling wenkbrauwverf.
♡ mascara/party look —> wimperextensions & hennawenkbrauwen.

Het blijft natuurlijk altijd jouw eigen persoonlijke voorkeur welke behandeling(en) je kiest. Mijn advies: kies voor een behandeling(en) die bij jouw persoonlijkheid past. Alle behandelingen kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden.

Welke behandeling(en) of welke look past het meest bij jou? Ik ben benieuwd, laat het weten in de reacties hieronder.

Happy summer! ☀️

X Ancheny

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates