Welke mascara past bij mij?

Mascara wie kan er zonder? Ik niet! A girls best friend voor mooie zwarte wimpers. Ik hou ervan! Maar wat ik lastig vind bij mascara en ik heb er al honderden versleten, is het vinden van de juiste mascara voor mijn wimpers.

Op basis van bevindingen bij mijn klanten geef ik jullie in deze blog tips waar je op kunt letten bij het kiezen van de perfecte mascara.

Voorheen kocht mijn mascara’s gewoon bij de drogist. Daar stond ik dan altijd een beetje radeloos voor het schap bij de mascara’s die stuk voor stuk mooi verpakt zijn met indrukwekkende namen. De een heet volume express, de andere sensational black, noem het maar op. Klinkt allemaal goed denk je dan, maar  welke mascara gaat mee naar huis? Waar laat je je keus vanaf hangen? De naam, verpakking?

Ik heb last van keuzestress, je moet mij niet teveel keus geven, 9 van de 10 keer bega ik dan een miskoop. Mijn keuze was vaak gebaseerd op het uiterlijk van het flesje en de naam. Laatje hierdoor niet misleiden!

Waar het om gaat bij het kiezen van mascara is de formule en het borsteltje. Deze twee factoren zijn van grote invloed op hoe lang, gesepareerd of gekruld jouw wimpers worden.


MASCARABORSTELS

Ik leg per soort mascaraborstel uit waarvoor het dient en wie voor dit het meest geschikt is.

  • Voor gekrulde wimpers

Gekrulde wimpers krijg je als je een mascaraborstel gebruikt die gebogen is. De borstel buigt zich precies om je wimpers heen en lift de wimpers op. Wil je meer over deze mascara weten? Klik hier.

  • Voor dikkere wimpers

Luxury Long Mascara is een voorbeeld van een mascara die dunne en korte wimpers dik maakt. Voor maximaal volume is een ronde borstel met lange haren of tandjes het beste omdat de borstel veel mascara oppikt en elke wimper pakt. Extra dikte krijg je door de borstel tegen de wimperaanzet te duwen en zigzaggend het borsteltje naar boven te werken.

 

  • Voor lange wimpers

Om je wimpers zo lang mogelijk te maken heb je een mascaraborstel nodig die lang is met haren. Creamy Miracle Mascara is de ideale mascara als je lange of volle wimpers hebt en je het alleen even wilt aanzetten met mascara. Wat is kan verwachten van deze mascaraborstel is volume, lengte en definitie.

  • Voor kortere wimpers

Vrouwen met kortere wimpers kunnen beter bij dikkere mascaraborstels wegblijven. Een mascara met een korte en rubberen borstel is een andere aanrader voor iemand met korte of fijne wimpers.

De Volume Stimulator Mascara + Conditioner 2 in 1 is zeer geschikt voor korte en zwakke wimpers. Uniek aan deze mascara is de conditioner welke de natuurlijke groei van de wimpers stimuleert.

Hopelijk hebben jullie hier iets aan bij de volgende aankoop van een mascara. Pak deze blog erbij en dan kan het niet mis gaan! Deel je bevindingen.

Welke mascaraborstel past het beste bij jou? En welke mascara gebruik jij het liefste?

 

Liefs Ancheny

 

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates