Wenkbrauwen scrubben

Een leuke DIY-tip om thuis uit te proberen nu we allemaal i.v.m. het Coronavirus minder buiten zijn. Deze blog gaat over het scrubben van je wenkbrauwen. Want scrub jij je wenkbrauwen eigenlijk? Je gezicht en lichaam heb je vast wel eens gescrubt, maar je wenkbrauwen…? In deze blog vertel ik waarom het scrubben van je wenkbrauwen de moeite waard is.

Hoe?

Het gaat er vooral om dat je de huid rondom je wenkbrauwen scrubt. Je kunt je wenkbrauwen het beste scrubben door boven en onder je wenkbrauw scrub aan te brengen. Vervolgens masseer je het in je wenkbrauwen. Na de behandeling wrijf je alle restanten van de scrub weg met een vochtig wattenschijfje. Dat was het!

En dan nu de voordelen. Waarom scrubben?

1. Makkelijker epileren

Als je je wenkbrauwen wekelijks scrubt, zul je merken dat epileren veel makkelijker wordt. Je wenkbrauwen worden door het scrubben veel zachter en zullen daardoor in betere conditie zijn.  En dat zorgt tijdens het epileren voor een preciezer resultaat. Wenkies on fleek!

 

2. Voorkom ingegroeide haartjes

Als je regelmatig je wenkbrauwen scrubt voorkom je ingegroeide haartjes. Dit komt doordat je de dode huidcellen rondom je wenkbrauwen verwijdert. Big win!

3. Haargroei stimuleren

Wil jij vollere wenkbrauwen? Dan is het helemaal een goed idee om je wenkbrauwen te gaan scrubben. Waarom? Wanneer je scrubt, verwijder je dode huidcellen die mogelijk de haarzakjes verstoppen en zo de groei belemmeren. Combineer het scrubben met het gebruiken van MARR brow & lash growoil. Een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen. 100% vegan!

4. Producten zijn makkelijker te gebruiken

Als je je wenkbrauwen regelmatig scrubt, is het veel gemakkelijker om wenkbrauwproducten te gebruiken. Een wenkbrauwpotlood of poeder zal sneller pakken op gexfolieerde wenkbrauwen. En dat bespaart je tijd! Happy brows!

 

Welke scrub?

De scrub die ik adviseer en zelf gebruik bij zowel klanten als mezelf is een alcohol en olievrije scrub van het merk GLANCE. Deze milde scrub haalt eventuele schilfertjes weg en ruikt ook nog eens heerlijk. Ook te gebruiken voor je gezicht! De scrub kost EUR 35 (incl. btw/excl. verzendkosten) en is te bestellen via het contactformulier. Aangezien afhalen nu tijdelijk niet mogelijk is, wordt het product verzonden.

Note!

Laat jij je wenkbrauwen verven met henna of verf? Dan raad ik scrubben rondom het wenkbrauwgedeelte af, de scrub zorgt er namelijk voor dat de henna/verf sneller de tint laat vervagen. Scrubben kan zeker weer als de henna/verf  van de wenkbrauwen af is!

Ga jij voortaan ook je wenkbrauwen scrubben? Ik ben benieuwd. Laat het mij weten!

Liefs Ancheny ♥️

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates