Wenkbrauwserum MARR Grow Oil

Weg met alle chemische middeltjes! Met de insteek: ‘eerlijke’ producten kwam ik terecht bij het beste geheim op beautygebied, MARR grow oil van Marr cosmetics.

MARR Grow Oil is een 100% natuurlijke olie voor Full Brows & Long Lashes. Ik krijg heel vaak de vraag van klanten in de salon: ‘Hoe krijg ik mijn wimpers en wenkbrauwen voller?’ Er zijn allerlei groeiserums die verkocht worden hiervoor, maar ik was toch echt op zoek naar een product zonder chemische toevoegingen. MARR Grow Oil is een mooie aanvulling vanwege de pure ingrediënten.

♡ 100% natuurlijk ♡ biologisch ♡ vegan ♡ dierproefvrij

MARR Grow Oil bevat de juiste combinatie van natuurlijke oliën. Deze zijn samengesteld om de haargroei perfect te stimuleren! Je ziet het resultaat na gemiddeld 6-8 weken bij dagelijks gebruik van het serum.


Ingrediënten:

🍃 Ricinus communis

🍃 Seed oil

🍃 Jojoba oil

🍃 Vitamine E

Bescherming van de henna

Ook biedt de MARR Grow oil bescherming om langer plezier te hebben van de hennabrows. Breng voor het douchen of zwemmen een dun laagje aan en het zal dienen als een beschermlaagje voor de gekleurde wenkbrauw.


Let’s grow!  
Om het beste resultaat te bereiken adviseer ik deze stappen dagelijks te volgen:

Ga je naar bed? Gebruik een kleine hoeveelheid Grow oil op schone wenkbrauwen en wimpers, elke dag voor je naar bed gaat. De oil bevat een mascaraborstel om het op te brengen.
Net opgestaan? Verwijder heel voorzichtig met een wattenstaafje de overtollige Grow oil met lichtvochtig wattenstaafje voordat je make-up opbrengt.

 STDUIO iLASH is de eerste verkooppunt in Lelystad waar MARR Grow Oil te verkrijgen is. Vanaf nu dus verkrijgbaar in de salon voor slechts € 19,95.

‘May your lashes be full and your lashes be long.’

X Ancheny

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates