Wimperlift @ de Lelystadse Hippiemarkt

Over precies 5 dagen is het zover.  STUDIO iLASH staat op een van de grootste evenementen die jaarlijks georganiseerd wordt mijn eigen woonplaats. Ik heb het over de Lelystadse Hippiemarkt waar ik dit jaar aan mag deelnemen. Het is wel spannend allemaal, want vorig jaar kwamen hier meer dan 30.000 bezoekers erop af. Ik hoop ook voor aankomende zondag 8 juli een succesvolle opkomst en zonnig weer! Het thema van de Hippiemarkt is: Ibiza & Hippie. Dus dat wordt lekker aankleden met lichtjes, veren, lampionnen en kante witte stof. 

Ik heb lang nagedacht over welke behandeling ik het beste kan aanbieden op de Hippiemarkt in verband met tijdsduur. Ik kies er toch voor om mijn favoriete behandeling in ‘the spotlights’ te zetten, de wimperlift (lash lift). Ik bied de wimperlift aan tegen een zeer scherpe prijs en de bezoeker ligt circa 35 minuten in de behandelstoel om uiteindelijk te schitteren met zijn/haar natuurlijke wimpers. Mijn zusje staat voorin om bezoekers te woord te staan. Zij kan laten zien wat wimperextensions zijn, wat het verschil is tussen een wimperlift en wimperextensions. En natuurlijk alles over wenkbrauwen, hennabrows en browshapen. Om de bezoekers een goede visuele indruk hiervan te geven heb ik een mooie collage gemaakt. Ik hoop op een gezellige dag en kom zeker langs als dat lukt, want er staan mooie prijzen op jou te wachten! Tot zondag 8 juli. Lees hieronder meer over de wimperlift en het evenement.

STUDIO iLASH @ de Lelystadse Hippiemarkt 2018
Geef je eigen natuurlijke wimpers een volumeboost & mooie krul met dé unieke wimperlift techniek van STUDIO iLASH op de Lelystadse Hippiemarkt. 🖤

Zondag 8 juli
14.00 tot 20.00 uur
Locatie: Lelybaan, Lelystad naast Batavia Stad
Stand: 33
€ 10,- (pinnen is niet mogelijk)

De behandeling
Wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden tijdens de behandeling gelift door siliconen pads en niet schadelijk voor uw eigen wimpers.

Voordelen Wimperlift
• Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar
• Korte & Comfortabele behandeling
• Alle producten die gebruikt worden zijn vrij van: parabenen, sulfaten en parfum. Tevens dierproefvrij.
• Ogen lijken groter
• Douchen, sporten, sauna en make-up is geen probleem
• Geschikt voor lange en korte wimpers

Over STUDIO iLASH
STUDIO iLASH is een wimper & wenkbrauwstudio. De eigenaresse, Ancheny is gecertificeerd en gespecialiseerd in wimperextensions, wimperlifting en wenkbrauwstyling. Zij heeft haar opleiding succesvol afgerond bij Perfect Eyelash en The Browdoctor. Studio iLASH creëert beauty op maat om jou natuurlijke schoonheid te versterken. Ervaar zelf deze beautybelevenis en hopelijk tot zondag!

Volg je mij al op Facebook & Instagram? Bezoek mijn account voor mijn recente werk: @studioilash.nl

Over de lelystadse hippiemarkt
De Lelystadse Hippiemarkt is in korte tijd een begrip geworden in Lelystad. Dit jaar zullen er weer ongeveer 150 kramen staan en zullen er weer diverse talenten DJ’s optreden. Tevens staan er op het horecaplein allerlei foodtrucks en bars en een groot terras.

De Lelystadse Hippiemarkt steunt altijd een goed doel. In 2018 steunen zij Het vergeten kind.

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates