Zon, wimpers & wenkbrauwen

5 weken vakantie. Totale rust. Zen. Genieten en bijkomen.
Wat zijn de dagen voorbij gevlogen. Na 5 weken rust begon ik mij driekwart van de vakantie lichtelijk te vervelen. Maar er is niets mis met even helemaal niets moeten en doen. Dus ik heb ervan genomen. Maar het is ook weer heel fijn om jullie weer te mogen voorzien van mooie wimpers & wenkbrauwen. Ik kan niet wachten.

Nog heel even terug naar het begin van de zomervakantie. Voordat mijn reis naar Italië begon moest uiteraard ook mijn eigen wimpers en wenkbrauwen gedaan worden. Om het mezelf zoveel mogelijk makkelijk te maken tijdens de vakantie koos ik voor een wimperlift van uiteraard mijn eigen merk: Jacky M. Een wereld van verschil, zie de foto hieronder.

‘Wat is een wimperlift?’

De wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden tijdens de behandeling gelift door middel van siliconen paus. Alle producten van Jacky M zijn dierproefvrij, vrij van siliconen en parabenen. Mascara en een wimperkrultang worden zijn overbodig na de behandeling.. Na de wimperlift zijn de wimpers optisch verlengd, waardoor je een mooie open blik creëert. En als kers op de taart: resultaat van 6 tot 8 weken!

Wenkbrauwstyling

Voor mijn wenkbrauwen is henna de bom! Henna kleurt niet alleen de haartjes, maar ook je huid. Wij vrouwen zijn nooit tevreden met de wenkbrauwen, er is altijd wel iets ‘mis’. Met hennabrows creëer je volle wenkbrauwen en vul je alle oneffenheden, kale plekken, gaatjes e.d. op. Daarbij blijft het tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Superfijn dus. En helemaal na het zwemmen, want met hennabrows loopt niets uit en kan je met een gerust hart zwemmen. Helaas heb ik hier geen foto’s van. Tip: gebruik na de henna wenkbrauwbehandeling zo min mogelijk vette producten op of rond de wenkbrauwen. Op deze manier heb je langer plezier van je hennabrows.

Mijn dagelijkse beautyritueel werd met deze twee behandelingen gehalveerd in tijd. En met 37 graden is dat heel erg fijn kan ik zeggen. Mijn reis kort na thuiskomst  werd vervolgd door een lang weekend in Texel. Totaal anders dan het Gardameer in Italië. Wat is Texel mooi zeg: de duinen, het strand, de Noordzee, zeehonden.

Mijn vakantie was top. Het is lastig om niet bezig te zijn met waar je passie ligt, maar daarentegen ben ik weer helemaal opgebloeid vol nieuwe ideeën. Uiteraard krijgen jullie deze als eerste te horen.

In de volgende blog neem ik jullie mee naar de wimper & wenkbrauwsalon. Primeur voor jullie, want de salon is af! Wordt vervolgd…

X Ancheny

PS, volg je mijn account al op facebookinstagram?

Meld je aan voor de NewsfLASH.

Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en updates